Aanmelden voor...

Aanmelden voor opleiding

Verbreed jouw kennis en vaardigheden

Een opleiding in jouw eigen regio

Een cursus op maat

Werkstede stelt dat het belangrijk is dat er gekwalificeerd personeel bij opdrachtgevers aan de slag dient te gaan. Wij bieden diverse opleidingen en cursussen waarmee kandidaten goed voorbereid voor de werkgever aan de slag kunnen gaan. Met behulp van het onderstaande inschrijfformulier schrijf jij je snel in voor een opleiding.

Meer informatie

Inschrijven

Een vraag over een opleiding?

Onze
opleidingen

Meer informatie

VCA Cursus

Met de VCA cursus leer jij alles over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. De VCA via Werkstede betreft een zelfstudie die in een dag voltooid kan worden. Veel werkgevers vragen om een VCA (basis) diploma op het moment dat er risicovolle werkzaamheden moeten worden verricht.

Heftruck certificaat

Iedereen die een heftruck bestuurt dient te beschikken over een certificaat. Het heftruck certificaat kan in een dag via Werkstede behaald worden. Deze cursus is te volgen in de regio waar jij woonachtig bent, zodat jij op een comfortabele manier jouw certificaat binnen kan halen.

Werken en leren

Binnen Werkstede bieden we de mogelijkheid om een werken- en leren-traject in te gaan. Het traject kan zowel bestaan uit losse modules als een volledig intern opleidingstraject. Met het werken- en leren-traject word je opgeleid om een vakbekwaam operator te worden.

Lascursus

Met de lascursus leer jij in korte tijd om een vakbekwaam lasser te worden. Met een lascursus via Werkstede word jij opgeleid om binnen 12 weken een volwaardige lasser te worden. De lascursus betreft een avondopleiding die voor veel mensen met een technische achtergrond goed te volgen is.

Elektrisch schakelen

Wil jij vakbekwaam storingsmonteur worden? De cursus elektrisch schakelen is te volgen binnen 12 avonden. Nadat je de opleiding voltooid hebt kan jij snel aan de slag als storingsmonteur. Wil jij meer informatie over de cursus elektrisch schakelen? Neem ook dan contact op met Werkstede.

Metaaltechniek VVVV
>

Meer informatie
over opleidingen?

Neem contact op
>