Over werkstede

Over werkstede

Werkstede bemiddelt vaktechnisch personeel binnen de techniek en industrie naar een vast dienstverband. Wij bieden de beste banen bij topwerkgevers in Nederland.

Werkstede werkt samen met bedrijven die we goed kennen en waarvan wij geloven dat ze bijdragen aan een goede werkplek. Wij hebben daarnaast oog voor de bedrijfscultuur en zorgen ervoor dat medewerkers zich in de organisatie kunnen ontwikkelen en werkplezier ervaren.

Wij onderscheiden ons door oprechte interesse en betrokkenheid in de werkzoekende te tonen. In een verdiepend gesprek gaan wij samen op zoek naar de ideale baan. In dit gesprek zoeken wij antwoord op vragen als: waar ben je echt naar op zoek of wat kan beter? Waar krijg je energie van? Wat is voor jou nou echt die droombaan?

Uit dit verdiepende gesprek wordt vervolgens geconcludeerd hoe Werkstede kan helpen. Welk bedrijf in jouw regio sluit perfect aan bij jouw wensen? Dat bespreken we graag onder het genot van een goede kop koffie!

Werkstede blijft altijd persoonlijk betrokken, met een vast contactpersoon die voor je klaarstaat. Alle banen die Werkstede biedt zijn banen voor lange tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze vier zekerheden

Chat

Een professionele en betrokken houding

Diploma1

Een vaste contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Diploma2

Samen gericht op jouw carrière en ontwikkeling

Data

Banen met uitzicht op een vast dienstverband

Kop koffie bij Werkstede

Adres

Werkstede
Industrieweg 5A
8263 AA Kampen

Navigeer naar

Nieuws
& kennis

Alles bekijken

Efficiëntie en innovatie: Praktisch advies voor vakmensen in de Procestechniek

In de snel veranderende wereld van de procestechniek is het cruciaal dat je als vakprofessional voortdurend bijleert en jezelf ontwikkelt. Of je nu een operator, monteur of een andere technische specialist bent, deze adviezen helpen je om te excelleren in je vakgebied.

Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé?

Een goede balans tussen werk en privéleven is essentieel voor een gezonde levensstijl en kan helpen stress en burn-out te voorkomen.

In deze blog geven wij tips over hoe je een betere balans kunt vinden tussen werk en privéleven, zoals het stellen van grenzen, het nemen van pauzes en het plannen van vrije tijd.

Ontdek je talenten in werk: 5 stappen naar succes

Of je nu net begint aan je carrière of al jarenlang werkervaring hebt, het ontdekken van je talenten in werk is een belangrijk onderdeel van persoonlijke groei en succes.

In deze blog omschrijven wij vijf stappen die je kunt nemen om je talenten in werk te ontdekken.

De voordelen van empathisch vermogen op jouw werkplek

Empathie is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt in onze steeds meer verbonden en diverser wordende samenleving. In het bijzonder is het belangrijk op onze werkplek, waar we dagelijks met een breed scala aan mensen communiceren.

Benieuwd hoe dit kan leiden tot een meer positieve werkcultuur en betere resultaten voor jouw organisatie? Check deze blog.

De 36 urige werkweek: de voor- en nadelen van 36 uur werken per week

De 36-urige werkweek krijgt steeds meer bekendheid, meer bedrijven kiezen ervoor om van de gebruikelijke 40-uur af te stappen en dat is niet voor niets. Een 40-urige werkweek neemt namelijk een groot deel van je leven in beslag en een werkweek van 36-uur kan daar verandering in brengen. 36 uur werken per week kent voor- en nadelen, in deze blog zetten wij ze voor je op een rij!

Tien signalen dat je je baan niet leuk vindt en op zoek moet gaan naar iets anders

Je voelt al een tijdje dat het niet lekker loopt. Op het werk voel je je niet (meer) zo op je plek, maar doet je best om maar gewoon door te gaan, de knop om te zetten en je vooral ‘niet zo aan te stellen’. Totdat je merkt dat je het eigenlijk helemaal niet volhoudt, je deze signalen niet meer kunt negeren en je steeds beter gaat beseffen dat je je werk toch echt niet meer leuk vindt.

Werkstede img VVVV
>

Contact opnemen
is vrijblijvend

Contact opnemen
>