Over werkstede

Over werkstede

Werkstede bemiddelt vakmensen naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Wij bieden de beste banen bij topwerkgevers in de sectoren techniek, industrie, metaal en logistiek.

Werkstede werkt samen met bedrijven die we goed kennen en waarvan wij geloven dat ze bijdragen aan een goede werkplek. Wij hebben daarnaast oog voor de bedrijfscultuur en zorgen ervoor dat medewerkers zich in de organisatie kunnen ontwikkelen en werkplezier ervaren.

Wij onderscheiden ons door oprechte interesse en betrokkenheid in de werkzoekende te tonen. In een verdiepend gesprek gaan wij samen op zoek naar de ideale baan. In dit gesprek zoeken wij antwoord op vragen als: waar ben je echt naar op zoek of wat kan beter? Waar krijg je energie van? Wat is voor jou nou echt die droombaan?

Uit dit verdiepende gesprek wordt vervolgens geconcludeerd hoe Werkstede kan helpen. Welk bedrijf in jouw regio sluit perfect aan bij jouw wensen? Dat bespreken we graag onder het genot van een goede kop koffie!

Werkstede blijft altijd persoonlijk betrokken, met een vast contactpersoon die voor je klaarstaat. Alle banen die Werkstede biedt zijn banen voor lange tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze vier zekerheden

Chat

Een professionele en betrokken houding

Diploma1

Een vaste contactpersoon die altijd voor je klaar staat

Diploma2

Samen gericht op jouw carrière en ontwikkeling

Data

Banen met uitzicht op een vast dienstverband

Image d3482df6 ffdd 4ae9 94d3 b111ec23631220211022 210927

Adres

Werkstede
Zambonistraat 3
8263 CE Kampen

Navigeer naar

Nieuws
& kennis

Alles bekijken

De 36 urige werkweek: de voor- en nadelen van 36 uur werken per week

De 36-urige werkweek krijgt steeds meer bekendheid, meer bedrijven kiezen ervoor om van de gebruikelijke 40-uur af te stappen en dat is niet voor niets. Een 40-urige werkweek neemt namelijk een groot deel van je leven in beslag en een werkweek van 36-uur kan daar verandering in brengen. 36 uur werken per week kent voor- en nadelen, in deze blog zetten wij ze voor je op een rij!

Tien signalen dat je je baan niet leuk vindt en op zoek moet gaan naar iets anders

Je voelt al een tijdje dat het niet lekker loopt. Op het werk voel je je niet (meer) zo op je plek, maar doet je best om maar gewoon door te gaan, de knop om te zetten en je vooral ‘niet zo aan te stellen’. Totdat je merkt dat je het eigenlijk helemaal niet volhoudt, je deze signalen niet meer kunt negeren en je steeds beter gaat beseffen dat je je werk toch echt niet meer leuk vindt.

Jobhoppen: de voor- en nadelen

Jobhoppen: het ‘snel’ wisselen van baan naar baan, is tegenwoordig steeds gebruikelijker. Vooral onder de jonge generatie is het steeds minder populair om lange tijd bij één en dezelfde werkgever te blijven werken. Dit was vijftig jaar geleden nog wel anders! Je hele leven bij dezelfde werkgever werken is tegenwoordig eerder uitzondering dan regel. In deze blog bespreken we de voordelen en nadelen van jobhoppen. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

Carrièreswitch maken: hoe kom ik erachter wat ik wél wil?

Ben jij toe aan wat anders? Een carrièreswitch is een grote verandering, maar soms enorm belangrijk voor jouw werkgeluk. Je weet dat je wat anders wilt, maar wat? In deze blog vertellen we hoe je een carrièreswitch (op latere leeftijd) aanvliegt en hoe je erachter komt wat je wél wilt gaan doen.

Intrinsieke motivatie stimuleren: 7 manieren om alles uit jezelf te halen

Het vinden van intrinsieke motivatie kan lastig zijn. Soms lukt het gewoon even niet om jezelf 100% voor iets in te zetten, en dat kan behoorlijk frustrerend zijn. Met behulp van deze 7 tips zorg jij ervoor dat je alles uit jezelf haalt.

Hoe ziet een cv eruit? Haal het maximale eruit met onze tips!

Hoe ziet een cv eruit? Het is een vraag die wij regelmatig van onze kandidaten krijgen. Veel mensen hebben moeite om een correct cv op te stellen, waardoor er veel talent verloren gaat.

Werkstede img VVVV
>

Contact opnemen
is vrijblijvend

Contact opnemen
>